top of page
Zoeken

5 lokale vakantie activiteiten

Vakantie met kids op Curacao! Wat valt er eigenlijk te doen voor de Mini(s) tijdens de vakantie? Wij zochten het uit en delen hieronder de 5 leukste vakantie activiteiten.1. Weleens op een ei gestaan dat nooit breekt? Probeer het uit bij de Curacao Ostrich Farm. Een safari tour in een echte safaritruck die door de struisvogelvelden rijdt. Uitstappen, struisvogels voeren en een ritje op de struisvogels kan allemaal!


2. Een échte lokale 'must see'! Tamme zeeschildpadden spotten vanaf de pier bij Playa Piskado, omringd door vissers en eettentjes. 🐢 Een super coole en budget friendly (lees: gratis) ervaring! Wij zijn trots op deze lokale topper! (UPDATE: inmiddels helaas een erg druk bezochte plek geworden)


4. Hoe goed kan jij mikken? Let's see tijdens het midgetgolfen bij Landhuis Brakkeput Mei Mei​! Voor de jongere Mini(s) is er een grote speeltuin op kunstgras. Gegarandeerd genieten op een historische locatie!


5. Waterpret staat bij onze eigen Mini bovenaan het lijstje, bij de jouwe ook? Een bezoek aan de mega waterglijbaan en de wateropblaas hoek van Kunuku Aqua Resort op Bandabou brengt groot plezier! Als je eenmaal in de buurt bent dan is een avontuurlijke wandeling langs de zoutpannen @ Williwood om flamingo's te spotten een leuke aanrader!

49 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page